Bejelentkezés

   Megjegyzés
» Regisztráció » Jelszó segítség

A KOSÁR TARTALMA:
Az Ön kosara jelenleg üres.

Forgalmazott márkák
Szavazás
Ön fizetne-e webshopunkban elektronikusan, és melyik megoldással?
Igen - Dombornyomott kártyával
29%
29%
Igen - PayPal rendszeren keresztül
44%
44%
Igen - Banki előreutalással
9%
9%
Nem
18%
18%
TOP 10 Termékeink

Műköröm alapanyag kis- és nagykereskedés | Silcare

Vissza

Apple iPad Mini - már csak pár hét és elérhető

Több tízmilliós eladásokra számíthat az Apple az iPad mini táblagépével


A The Wall Street Journal jelentése szerint az Apple még az iPad mini forgalmazásának megkezdése előtt jelentős megrendelést adott le a kisebb táblagépre. A források szerint csupán a rajtra 10 millió darab eszköz leszállítását kérte az Apple. Az eszköz várhatóan 249$ és 299$-os áron kerülhet majd forgalomba, de ennek ellentmond az, hogy az új iPad mini készülék előállítási költsége nagyobb, mint a legújabb, 5. generációs iPod touch eszközé, mely induló ára szintén 299$.
Így elképzelhető, hogy az Apple akár 50-100 dollárral ugyan magasabban fogja tartani az árat, de még a megfizethető tartományban fog szerepelni a karácsonyi szezonban. Az új és egyben kisebb, várhatóan 7,85"-es megjelenítővel ellátott készülék minden bizonnyal az iPad 2-es táblagép felszereltségét kapja majd meg, viszont az új Lightning csatlakozóval szerelik, valamint WiFi és WiFi+4G változat is elérhető lesz majd belőle.

Szintén elemzői forrásokra hivatkozva az RBC Capital Markets egyik munkatársa, Amit Daryanani elmondta, hogy várhatóan 21,6 millió eszköz fog majd értékesíteni az Apple a karácsonyi szezonban, de ha a rajt még hamarabb elkezdődik, úgy plusz 8 millió eszközzel ezt az Apple 29,6 millióra emelheti, mellyel 2 milliárd dolláros plusz haszonra is szert tehet.
Egyes értesülések szerint az Apple várhatóan a holnapi napon küldi ki az újabb médiaeseményre a meghívókat a sajtó körében, míg rá egy hétre, jövő hét szerdán, 2012. október 17-én kerülhet sor az iPad mini bemutatására.