Bejelentkezés

   Megjegyzés
» Regisztráció » Jelszó segítség

A KOSÁR TARTALMA:
Az Ön kosara jelenleg üres.

Forgalmazott márkák
Szavazás
Ön fizetne-e webshopunkban elektronikusan, és melyik megoldással?
Igen - Dombornyomott kártyával
29%
29%
Igen - PayPal rendszeren keresztül
44%
44%
Igen - Banki előreutalással
9%
9%
Nem
18%
18%
TOP 10 Termékeink

Műköröm alapanyag kis- és nagykereskedés | Silcare

Vissza

Mondd, Te kit választanál?

Hangzott el a kérdés az István a király rock operában. Most mit tesszük fel a kérdést, hiszen jó néhány ConCorde tablet közül lehet választani.
Csak el kell döntenünk:
- Jót - olcsón
- Nagyon jót - jó áron
- Kiválót - megfizethető áron szeretnénk vásárolni.
Mindhárom kategóriában van versenyzőnk. Amik azonosak a kategóriákban:
Kiváló minőség, elérhető támogatás, gyors és pontos szerviz. Ez nálunk nem árkérdés.


Belépő kategória versenyzője a ConCorde tab ONE, 23.775 Ft-tól
 
7"-os kijelző
ONE kijelzője gyönyörűre sikerült. Kontrasztos, a betekintési szögének nagysága felülmúlja a várakozásokat. 5 ujjas kapacitív, így nem okoz neki gondot egyetlen játék kezelése sem.

Erős processzor és videóvezérlő
ALLWinner A13 1.20 GHz processzornak és a MALI 400-as GPU-nak köszönhetően a tab ONE simán futtatja az erősebb gépigényű alkalmazásokat is.

Színes egyéniség
Ön választhat a kinézetek közül, mivel fehér és kávé színekben is elérhető a készülék.

Kamera, hangszóró, mikrofon
Természetesen mind kellenek a kötetlen csevegéshez. Ezért a ConCorde tab ONE rendelkezik ezekkel. Így már csak Ön és kedves ismerőse hiányzik.

Android tablet vagy táblaszámítógép
A Google által megalkotott a operációs rendszer használatával nagyon egyszerű, könnyen bővíthető, számtalan felhasználási lehetőséget nyújtó segédeszköz. A készülék méretéből eredően könnyebb, kisebb, mint bármilyen notebook, mégis hasonló funkciókat is képes ellátni.
 
 
 
A készülék adta szabadság
A készülék kialakításánál fogva bárhol és bármikor csatlakozhat az internetre csak WiFi elérhetőség vagy egy 3G-s mobilinternet előfizetéssel rendelkező megfelelő webstick szükséges és már szörfölhet is.

Használhatóság, hatékonyság
A készülék könnyű súlya révén tökéletesen elfér kézitáskájában vagy aktatáskájában is. Használható utazás során, otthon és a munkahelyén egyaránt. Az előre telepített alkalmazásokkal számtalan felhasználási lehetőség egyből a kezébe kerül, melyek a következők: internet böngésző, Média lejátszó, ébresztő, számológép, naptár, Gmail, GMaps. Természetesen ezek tovább bővíthetők igény szerint.


Középső kategória versenyzője a ConCorde tab 9.7 IPS, 57.205 Ft-tól


Színpompás, kapacitív IPS kijelző
Az IPS (in-plane switching) kijelzővel rendelkező ConCorde tab 9.7 csodálatos színeivel, hatalmas betekintési szögével el fogja varázsolni. A 9.7 collos képátlójának köszönhetően kényelmesen olvashat, játszhat vagy internetezhet.
A 10 ujjas érzékelésnek köszönhetően kijelzője pontosan reagál az érintésre.

Megnövelt processzor és RAM a gyorsaságért

Az 1,2 GHz-es processzor valamint az 1GB 1066 MHz DDR3 RAM gondoskodik arról, hogy az android rendszer zökkenőmentesen és gyorsan működjön bármilyen helyzetben. Ez a képesség alkalmassá teszi a tabletet grafikai tervezőprogramok futtatására is.

Fejlett 3D grafikus támogatás
Mali 400 GPU

Legfrissebb operációs rendszer
A jelenleg elérhető legfrissebb android operációs rendszer fut a ConCorde tab 9.7 IPS készüléken. Az android 4.0.3 (kódnevén Ice Cream Sandwich) sokkal többet nyújt az előző verzióknál. Az előretelepített alkalmazásokon túl számtalan alkalmazás tölthető le a Google Play alkalmazásboltból.
Nézzen filmeket Super HD minőségben

A ConCorde tab 9.7 IPS képes HDMI csatlakozáson keresztül 2160p felbontású filmeket megjeleníteni  az erre alkalmas TV készülékeken. Természetesen utazás közben a készüléken is kiváló minőségben játszhat le akár .mp4, .DivX, .Xvid, .mkv, .avi, .3gp kiterjesztésű filmeket.

Megnövelt üzemidő
Utazásnál elengedhetetlen a hosszú akkumulátor üzemidő. A kapacitás önmagában nem jelent semmit.A tesztek során bekapcsolt WiFi-vel, állandó filmlejátszásra beállítva az akkumulátor reggel 07.22-től 17.03-ra 24%-ra csökkent. Célunk az volt, hogy olyan akkumulátor kerüljön a készülékbe hogy egy felhasználó a hálózati csatlakozó hiányában legalább 10 órán keresztül tudja használni a ConCorde tab 9.7 IPS-t

Megnövelt belső tárhely
A 8GB belső memóriával rendelkező készülék tovább bővíthető Micro SDHC kártyával. Így közel 40GB tárhely érhető el.


Felső kategória versenyzője a ConCorde tab 9.7 IPS Plus, 72.010 Ft-tól

Színpompás, kapacitív IPS kijelző
Az IPS (in-plane switching) kijelzővel rendelkező ConCorde tab 9.7 IPS Plus csodálatos színeivel, hatalmas betekintési szögével el fogja varázsolni. A 9.7 collos képátlójának köszönhetően kényelmesen olvashat, játszhat vagy internetezhet.
A 10 ujjas érzékelésnek köszönhetően kijelzője pontosan reagál az érintésre.

Dupla mag, négyszeres sebesség és megnövelt RAM a gyorsaságért
Az 1,6 GHz-es Dual Core processzor valamint az 1GB 1066 MHz DDR3 RAM gondoskodik arról, hogy az android rendszer zökkenőmentesen és gyorsan működjön bármilyen helyzetben. Ez a képesség alkalmassá teszi a tabletet grafikai tervezőprogramok futtatására is.

Fejlett 3D grafikus támogatás
Mali 400-MP4 320 MHz GPU

Legfrissebb operációs rendszer
A jelenleg elérhető legfrissebb android operációs rendszer fut a ConCorde tab 9.7 IPS Plus készüléken. Az android 4.0.4 (kódnevén Ice Cream Sandwich) sokkal többet nyújt az előző verzióknál. Az előretelepített alkalmazásokon túl számtalan alkalmazás tölthető le a Google Play alkalmazásboltból.


Nézzen filmeket Super HD minőségben
A ConCorde tab 9.7 IPS Plus képes HDMI csatlakozáson keresztül 1080p felbontású filmeket megjeleníteni  az erre alkalmas TV készülékeken. Természetesen utazás közben a készüléken is kiváló minőségben játszhat le akár .mp4, .DivX, .Xvid, .mkv, .avi, .3gp kiterjesztésű filmeket.

Megnövelt üzemidő
Utazásnál elengedhetetlen a hosszú akkumulátor üzemidő. A kapacitás önmagában nem jelent semmit. Célunk az volt, hogy olyan akkumulátor kerüljön a készülékbe hogy egy felhasználó a hálózati csatlakozó hiányában legalább 7 órán keresztül tudja használni a ConCorde tab 9.7 IPS Plus-t.

Megnövelt belső tárhely
A 16GB belső memóriával rendelkező készülék tovább bővíthető Micro SDHC kártyával. Így közel 48GB tárhely érhető el.

Bluetooth kapcsolat
WiFi mellett a készülékben megtalálható 3.0-ás bluetooth kapcsolattal könnyen küldhet/fogadhat például képeket, zenéket, fájlokat.