Bejelentkezés

   Megjegyzés
» Regisztráció » Jelszó segítség

A KOSÁR TARTALMA:
Az Ön kosara jelenleg üres.

Forgalmazott márkák
Szavazás
Ön fizetne-e webshopunkban elektronikusan, és melyik megoldással?
Igen - Dombornyomott kártyával
29%
29%
Igen - PayPal rendszeren keresztül
44%
44%
Igen - Banki előreutalással
9%
9%
Nem
18%
18%
TOP 10 Termékeink

Műköröm alapanyag kis- és nagykereskedés | Silcare

Szállítás és fizetés

1. A Webáruház területi hatálya
A Virtual Trade Kft. által üzemeltetett online Webáruház az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Virtual Trade Kft. azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli, illetve egyéb címre történő szállítás tehát nem lehetséges, minden ilyen megrendelés érvénytelen.

2. Személyes áruátvétel
Jelenleg szünetel

3. Házhozszállítás
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a legkésőbb* 4-5 napon belül, vagy a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át az Ön által megadott címen. Magyarország bármely pontjára el tudjuk juttatni a megrendelt terméket futárszolgálatunkkal. A kellemetlenségek elkerülése érdekében a csomagot átvételkor ellenőriznie
kell a megrendelőnek és ha az sérült vagy hiányos, akkor a futárnál kell jegyzőkönyvet felvenni arról.


*A feltüntetett időtartamba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok és csak abban az esetben érvényesek, amennyiben a rendelt termék raktáron van.


4. Szállítási módok és költségek:
Normál kiszállítás: a kiválasztott termék 4-5 napon belül* kerül kiszállításra. (A feltüntetett időtartamba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok és csak abban az esetben érvényesek, amennyiben a termék raktáron van.)

A szállítás költségét minden egyes rendelés esetén a webáruház számolja ki, melyről bővebb információt a termék kosárba helyezése után kaphat a vásárló. Ez az ár, már tartalmazza a 27%-os álltalános forgalmi adót)

 

 Súly(-tól) Súly(-ig)
Ár(-tól)
Ár(-ig)
Kiszállítás díja
 0 kg  5 kg
 0 Ft
 50 000 Ft
1590 Ft
 0 kg
5 kg
50 000 Ft 900 000 Ft 1990 Ft
 5 kg
99 kg
0 Ft
50 000 Ft
1990 Ft
 5 kg
99 kg
50 000 Ft  900 000 Ft
2 590 Ft
Apple termékek, Notebookok, Netbookok, Telefonok
2 990 Ft

5. Fizetési módok és kedvezmények
  • Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, Ön közvetlenül a futárnak fizet, számla alapján, mely tartalmazza a termék árát és a házhozszállítást.

7. Számlázási és szállítási címek
Lehetősége van több cím megadására is személyes beállításainál illetve a rendelés folyamán, így külön megadhat számlázási és szállítási címet is.


8. Hol jár a megrendelt termék?
Kollégáink a rendelés felvételéről, elindításáról tájékoztató e-mailt küldenek Önnek. Amennyiben ez nem történt még meg, vagy további információra van szüksége, hívja a +36-45/403-815 telefonszámot, és hivatkozzon az e-mailben kapott megrendelés számára. További információkért írjon e-mailt az rendeles@olcso-alkatresz.hu címre, ahol felvilágosítást adunk csomagja hollétéről, várható érkezéséről!


9. Át nem vett csomagok:
Az vásárlói tájékoztatókban az elállási jogra vonatkozóan érdemes pontosan idézni a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. és 5. §-ait.
Az értelmezéshez azért megpróbálunk némi segítséget nyújtani:
Gyakori kérdés, hogy indokolás nélküli elállás esetén lehet-e korlátozni az eredeti kiszállítás díjának visszafizetését. A kereskedőre nézve kétség kívül méltánytalan az a megoldás, hogy egy indokolás nélküli elállás esetén feltétlenül neki kelljen viselnie a termék házhozszállításának költségeit, mivel ezt neki természetesen meg kell fizetnie a csomagküldést végző cég vagy a posta felé. Egyes értelmezések szerint, ha a kereskedő a kiszállítás díját külön számítja fel, és külön, mint közvetített szolgáltatást jelöli a számlán, ennek a visszatérítésére nem köteles. Ilyen esetben lehet azt mondani, hogy a kiszállítás egy önálló szolgáltatás, önálló szerződéssel, csak a kettő díja jelent meg egy számlában.
A kiszállításra vonatkozó önálló szerződéstől viszont azért nem állhat el a fogyasztó, mert az olyan szolgáltatás, amit már teljesítettek az elállási határidő lejárta előtt (lényegében azonnali teljesítés); ez az eset pedig ki van véve az elállási jog hatálya alól.