Bejelentkezés

   Megjegyzés
» Regisztráció » Jelszó segítség

A KOSÁR TARTALMA:
Az Ön kosara jelenleg üres.

Forgalmazott márkák
Szavazás
Ön fizetne-e webshopunkban elektronikusan, és melyik megoldással?
Igen - Dombornyomott kártyával
29%
29%
Igen - PayPal rendszeren keresztül
44%
44%
Igen - Banki előreutalással
9%
9%
Nem
18%
18%
TOP 10 Termékeink

Műköröm alapanyag kis- és nagykereskedés | Silcare

Vásárlási feltételek

Általános jellemzők
Az online áruház a Virtual Trade Kft. regisztrált ügyfelei által használható. A vásárlás feltétele a regisztráció. A Virtual Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága megkérdőjelezhető vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

Partner regisztráció
Az ügyfél a regisztráció során az ügyfél adatai megadása és a Virtual Trade Kft. jóváhagyása után hozzáférést kap az online áruház oldalaihoz. A regisztráció adatait a Virtual Trade Kft. rögzíti, a partnernek újabb megrendeléshez már csak azonosítóját és jelszavát kell megadnia.

Adatvédelemi információkhoz kattintson ide

Személyes adatok módosítása
Megadott személyes adatai törlését vagy módosítását a partner az elérhetőség oldalon megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonon kérheti. Ehhez szükséges az adatlapon szereplő összes adat megadása a pontos azonosítás céljából.

Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés elküldése után elektronikusan a megrendelés már nem módosítható vagy törölhető. A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a rendelését módosítani, illetve a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 15 óráig!). Ez estben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A megrendelés módosítását vagy visszavonását a számla kiállításáig a partner az elérhetőség oldalon megadott elektronikus levelezési címen, faxon illetve telefonon teheti meg.

A vásárlástól való elállás joga
A webáruházban történt, kiszállítással kért megrendelés esetén, a Vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt termék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra. A Virtual Trade Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a teljes vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaküldésével felmerülő postaköltségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését.

A fogyasztó Írásban történő elállása esetén elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül gyakorolja. Az elállási jog feltétel nélkül gyakorolható a számítástechnikai alkatrészek, elektronikai termékek vonatkozásában, míg a szerzői jogi védelem alá eső számítógépes szoftverek tekintetében az elállási jog gyakorlása a felbontatlan termékekre szól.

Írásbeli elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A vállalkozás a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontja.

Amennyiben a Virtual Trade Kft. szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, úgy az elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával felmerülő költségek a Virtual Trade Kft. -t terhelik.
Ellenszolgáltatást a Virtual Trade Kft. nem követelhet, amennyiben olyan terméket értékesít, amelyet a fogyasztó nem rendelt meg.

Jótállás, szavatosság
A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek. Bővebb információért kattintson ide.

Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés elküldése után elektronikusan a megrendelés továbbra is módosítható vagy törölhető. A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a rendelését módosítani, illetve a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 15 óráig!). Ez esetben is az elállás a megrendelő számára költségmentes. A megrendelés módosítását vagy visszavonását a számla kiállításáig a vásárló az elérhetőség oldalon megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonon teheti meg.

Partner regisztráció
Az ügyfél a regisztráció során az ügyfél adatai megadása és a Virtual Trade Kft. jóváhagyása után hozzáférést kap az online áruház oldalaihoz. A regisztráció adatait a Virtual Trade Kft. rögzíti, a partnernek újabb megrendeléshez már csak azonosítóját és jelszavát kell megadnia.
Magyar nyelven történik a szerződés, valamint adatbázisban tároljuk a megrendeléseket.

Egyéb fontos tudnivalók
A Virtual Trade Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.
Az oldalon szereplő árak - néhány esetben - a beszerzés függvényében változhatnak!
Az oldalon szereplő esetleges elírásokért a Virtual Computer Kft. nem vállal felelősséget semmilyen formában.
A weboldalon szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget!